zaterdag 12 februari 2011

Vrouwen die mannen de les spellen...


Terwijl men in Vlaanderen gaande is met de collectieve zaligverklaring van Marie-Rose, die niet meer zal opkomen vanwege de kanker, bereiken ons beelden van de hookah-bar in Caïro, waar bezadigde Egyptenaren in realtime commentaar geven op de zich ontrollende revolutie, terwijl ze genoegzaam aan hun waterpijp zitten te lurken.

Ondanks de inspanningen die het 'Man! Liberation Front' geleverd heeft vanaf het platform van de wereldberoemde televisie-omroep in Vlaanderen, 2BE, blijken er nog steeds mannen onder de sloef te liggen van de leden van de andere kunne of het zwakke geslacht, waarnaar we doorgaans verwijzen als de vrouwen.

Zo kende ik een topmanager van één van de toeleveringsbedrijven van Ford Genk, die bij hem thuis door zijn echtgenote steevast naar de veranda werd verwezen telkens wanneer hij wenste te roken. Zelf heb ik weet gehad van een relatie die ik had met een buurvrouw en die er niet op gesteld was dat ik na het vogelen boven een sigaretje opstak om na te genieten van de geleverde krachttoer. Ze plaatste een leunstoel en een staande asbak op de overloop, hetgeen nog een aanvaardbaar compromis te noemen was.

Thans bereikt ons bericht over het presidentiële echtpaar in de Verenigde Staten waaruit moet blijken dat de president op aansporen van de first lady en hun twee dochters de kwalijke gewoonte heeft opgegeven. Op de vraag of ze de president nu niet heeft veranderd in een stiekeme roker wist de first lady te antwoorden dat ze het wel zou merken omdat ze het dan zou ruiken.
http://www.youtube.com/watch?v=gtWHy5r-ues


Bron Afbeelding: Hikes Vakanties

Geen opmerkingen: