zondag 24 januari 2010

Citoyens de la Terre


Natalia, voor de gelegenheid gekleed in een lang kleed, neemt samen met Gabriel Rios het nummer "Hallelujah" op als benefietlied waarvan de opbrengsten ten goede zullen komen aan de slachtoffers en wederopbouw van het door aardbeving getroffen Haïti.

Volledigheidshalve vermeld ik nog dat Israel in 1979 het eurovisiesongfestival won met een inzending Hallelujah, uitgevoerd door Milk & Honey.

NAGEZONDEN BERICHTEN
Ontvangen 12 Januari 2010 - UTC 21:53
Het bericht bereikte ons dat het eiland Haïti in de Caraïben getroffen werd door een aardbeving met een kracht van 7 op de schaal Richter. Dit bericht werd bevestigd door verscheidene bronnen zoals televisie-omroepen, dagbladen en websites wereldwijd zodat het met zekerheid als waar en vaststaand mag beschouwd worden. De verwoesting tengevolge van de aardbeving is dantesk en tienduizenden mensen gingen de weg achter de sterren. Verschillende landen hebben asap noodhulp georganiseerd zoals ook het Belgische B-Fast Team dat een medisch team met een veldhospitaal ter plaatse stuurde alsook een brandweerteam met specifiek getrainde speurhonden. De redactie verontschuldigd zich hierover niet eerder bericht te hebben, maar was te druk doende met zijn belezen kater.

Ontvangen 9 januari 2010
Court St Etienne - Een Dorp in Beweging
Court St Etienne is niet de naam van een of andere gastronomische keukenbereiding , maar van een dorp nabij het Waals-brabantse Nijvel en waar reeds meer dan een jaar verhoogde seismische activiteit wordt waargenomen.----------------
Now playing: Hallelujah - Leonard Cohen

Geen opmerkingen: